کد خبر: 487178
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۷:۱۲
نظرخواهی تولید ایرانی از مردم درباره قیمت خودروی ایرانی
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی تولید ایرانی، بسیاری از کارشناسان اقتصادی کشور معتقدند که تعرفه بیش از ۹۰ درصدی واردات خودرو موجب شده است تا قیمت انواع خودروهای خارجی در کشور بیش از دو برابر شده و تنها افراد متمول و ثروتمند امکان استفاده از چنین خودروهایی را داشته باشند.

دولت با این تعرفه کلان و بالا نگاه داشتن قیمت انواع خودروهای خارجی می‌خواهد که مردم از خودروهای تولید داخل استفاده کنند.

بدیهی است که عرق ملی و خصلت میهن دوستی مردم نیز تا زمانی برای خرید محصولات داخلی اثرگذار است که این محصولات وطنی نیز برای جان، رفاه و سلیقه مردم نیز حداقل انتظارها را محقق کنند.

خودروهای داخلی که این روزها روز به روز بر قیمتشان افزوده می‌شود، با این همه حمایت‌های تمام قد و بی کم‌ و کاست دولت، چرا هنوز امنیت، زیبایی و تناسب کافی ندارند؟ تا حدی که بسیاری از پزشکان قانون و کارشناسان صنایع معتقدند که بیش از نیمی از آمار پرشمار تلفات جانی در تصادفات رانندگی کشور به صورت مستقیم به امنیت خودروها برمی‌گردد.

پاسخ این سئوال و سئوال‌های مشابه دیگر را می‌توان در یک اصل اقتصادی پیدا کرد؛ مزیت نسبی!

مزیت نسبی در تولید یعنی این که آیا اگر می‌خواهیم محصولی را در کشور تولید کنیم، برای تولید ان شرایط، ابزار و امکانات و دانش کافی را داریم؟ اگر داریم تولید را آغاز می‌کنیم و اگر نداریم باید از تولید آن دست برداریم، زیرا تولید بدون مزیت نسبی مساوی است با زیان مالی و جانی جامعه!

کم‌تر کارشناس اقتصادی در کشور با وجود حمایت‌های بی‌دریغ دولتی و کیفیت محصول نهایی، از تولید خودرو در کشور حمایت می‌کند، در واقع سیاست‌های دولت در حمایت از دو خودروساز بزرگ کشور، مجبور کردن مردم به سود رسانی به این خودروسازها است.

در همین رابطه پایگاه اطلاع رسانی تولید ایرانی با طراحی یک نظرسنجی در صفحه خود در نظر دارد تا میزان رضایت افراد را درباره میزان پولی که برای خرید خودروی ایرانی خرج می‌کنند،‌ بسنجد.

برای شرکت در این نظر سنجی لطفا به اینجا مراجعه کنید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار